Na een 3 weken durende pauze, was het tijd voor dames 1 om weer aan te treden, dit maal tegen VC Volt dames 2, jawel in Brabant. Volgens de coach was het een unicum dat zijn dames compleet waren, vooral gezien het negatieve advies bij hoestjes of kuchjes in het kader van de corona-uitbraak in Brabant. Het voorstel van de Nevobo om geen handen te schudden, wat door de heren van Volt aardig goed werd uitgevoerd door een low five met de voeten, werd door de dames niet opgevolgd omdat dit toch ongemakkelijk voelde en men koos voor de goede handhygiene.

De eerste set verliep stroef en rommelig; Kessel kwam op voorsprong, maar wist boven de 20 punten de ballen niet af te maken en Volt kwam dichterbij. Bij 28-26 ging de set toch naar Volt.

De 2e set verliep al net zo stroef, lang ging het gelijk op, maar gelukkig wisten de Kesselse dames nu het setpoint wel te verzilveren bij 24-26.

De 3e en 4e set maakte Volt meer fouten en wist Kessel met name door een goede servicedruk een goede voorsprong op te bouwen. Deze sets werden gewonnen met 13-25 en 12-25.

Eindelijk weer een overwinning voor onze dames, die hun beste beentje voor moeten gaan zetten voor handhaving. De overwinning werd gevierd met een gezellig etentje in Horst. Volgende week staat weer een thuiswedstrijd op het programma, dan ontvangen we Hovoc dames 1 in sporthal Achter de Haof om 16u. Alle support is welkom!!