Vrijdag 13 november wordt de grote ClubQuiz Peel en Maas georganiseerd. Een online uitzending met een pubquiz, ludieke challenges, interviews en muziek. Bovendien maken we als Rabobank dan de bedragen van Rabo ClubSupport in Peel en Maas bekend. De grote ClubQuiz wordt via livestream uitgezonden. Je kunt dus vanuit je eigen huiskamer meedoen.

Clubquiz breed gedragen initiatief

De grote ClubQuiz Peel en Maas is een initiatief van Spek & Bonen en Stichting Vorkmeer. Het doel is om alle verenigingen in Peel en Maas een steuntje in de rug te geven. Want corona heeft een behoorlijke impact op het verenigingsleven. Een prachtig initiatief dat wordt ondersteund door Rabobank Peel, Maas en Leudal, Gemeente Peel en Maas en INOVA.

Een leuke avond

Door mee te doen aan de grote ClubQuiz heb je niet alleen een leuke avond. Je doneert ook direct een bedrag aan het verenigingsleven in Peel en Maas. Teams kiezen bij het inschrijven of ze voor 10, 20, 40 of 60 euro meespelen en welke vereniging ze willen steunen. En het mooie is, het inschrijfgeld gaat voor de volle 100% naar de gekozen vereniging. Álle reden dus om 13 november vanaf 20.00 uur niet alleen te reserveren in jouw agenda maar ook in die van je leden, sponsoren, vrienden, en familie. Stel een team samen en doe mee. Thuis vanaf je eigen bank! Volg hierbij altijd de actuele Coronaregels. Vanaf 22 oktober kunnen teams inschrijven via www.degroteclubquiz.nl

Tag en nomineer je clubheld!

Voor de grote ClubQuiz worden een aantal ludieke challenges georganiseerd tussen de échte verenigingshelden. Daarvoor is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de uitdaging aan durven te gaan.
Kandidaten kunnen worden getagd bij een van de social media posts op Facebook – De-grote-ClubQuiz-Peel-en-Maas. Daar vind je ook meer informatie over de grote ClubQuiz Peel en Maas.

Alleen kijken

Wil of kun je niet meedoen met de grote ClubQuiz Peel en Maas maar weet je toch graag de uitslag van Rabo ClubSupport. Dan kun je de livestream meekijken via oproep P&M. Op 23 november wordt de uitslag gepubliceerd op https://www.rabo-clubsupport.nl/peel-maas-en-leudal/deelnemers.

Er kan nog gestemd worden:

De stemperiode voor Rabo ClubSupport is maandag 5 oktober gestart en er is al volop gestemd. Dit jaar is de route voor het stemmen veranderd. De leden van Rabobank stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren.