Heren recreanten en de B-Poule
Het lijkt wel op een titel van Kuifje…..
U leest het echter goed, de heren recreanten van onze vereniging staan nog altijd in die verrekte B-Poule. Daar was toch sprake van degradatie in april dit jaar? Die oude mannen zouden toch naar de C-Poule gaan om daar in het nieuwe seizoen voor alweer het zoveelste kampioenschap te gaan?
Ja, klopt allemaal, ware het niet dat onze organiserende vereniging uit Velden het beter vond dat wij in de B-Poule bleven, toch meer het niveau dat we aankunnen…..
Goed, hoe dan ook, we spelen dit seizoen dus gewoon weer onze potjes tegen Arsenaal, Hegelsom, Broekhuizen, Melderslo en alle andere bekende namen. Ook weer tegen onze vrienden uit Neerkant, want die konden de promotie van het verleden seizoen naar de A-poule helaas ook niet bolwerken.
Nu even terug naar het heden, want zoals jullie reeds weten is de competitie al lang gestart, zo ook voor de mannen uit Kessel. Het ontbrak tot vandaag alleen aan deugdelijke berichtgeving hierover.
Even een tussenstandje: 3 gespeeld, 3 punten. Met andere woorden, alles met 3-1 verloren MAAR met elke keer veel kans op meer. Setstanden van 25-23, 26-24 en 25-27 geven de burger moed, het balletje kan zomaar de andere kant op vallen en dan win je de set. Daar kunnen we sinds gisteren over meepraten…….
Zondag de 17e november was dus onze vierde wedstrijd van het seizoen, uit tegen de lange mannen uit Broekhuizen. Bekend team, bekende kwaliteiten en bekende ontwikkelpunten zullen we maar zeggen. Echter, van ontwikkelpunten of zwaktes was gisteren geen sprake bij de Broekhuizense boys. Die lieten er geen gras over groeien en werden daarbij verschrikkelijk vaak geholpen door de netrand. Over de goede kant opvallen gesproken….. Er was gewoon niet tegen te verdedigen. Sta of zit je helemaal klaar om de pass te brengen, valt de bal via de netrand op de vloer. Da’s irritant, mega irritant!! En daarbij bijna niet te verdedigen en dus scoorde Brovoc er lustig op los.
We zullen u de setstanden besparen, maar de afgetekende 4-0 nederlaag was duidelijk. Geen schijn van kans dit keer tegen de Broekhuizer reuzen. En dus ook geen enkel punt dit keer.
Jammer maar helaas, we kunnen de komende weken met een goede trainingsopkomst wellicht ervoor zorgen dat de ziekenboeg leeg raakt. Pup, Ton Sieben en Dennus zijn nog altijd geblesseerd, Pieter en Arno waren sinds gisteren weer van de partij nadat ook zij in de lappenmand hadden gelegen. Daarom onze dank alvast aan Jack, want hij heeft met twee invalbeurten zijn eindejaarsbonus in de vorm van een BBQ al veiliggesteld en tevens ons twee keer uitgeholpen.
Over de trainingsopkomst gesproken: Die is tot nog toe helemaal k…. MAAR ook deze zal gaan veranderen want over enkele weken of maanden staat er weer die ene wedstrijd in het jaar gepland die je niet wilt verliezen, die tegen onze dames 1. Revanchegevoelens komen direct bovendrijven zodra daar over gesproken wordt, de datum is nog onbekend en dat blijft ook zo. Reden? Door de enorme toeloop in het voorgaande jaar is besloten om dit keer slechts een beperkt aantal zitplaatsen
voor VIP’s uit te geven. Helaas, maar diegenen die er de vorige keer bij waren zullen het met ons
eens zijn dat situaties zoals toen niet meer wenselijk zijn.
Nog één belangrijk nieuwtje wil ik u niet onthouden want na jaren van zuinigheid is het er toch van
gekomen: De heren recreanten hebben allemaal een nieuw tenue!!!! Foto’s hiervan zullen op de site
verschijnen zodra we de gelegenheid hebben om als compleet team aanwezig te zijn, kon dus nog
wel eens een aantal maanden gaan duren…… Het bedanken van sponsoren hoeft ook niet, geen
enkel bedrijf wil zijn of haar naam op onze rug of buik zetten, terwijl daar toch vaak ruimte zat is…..
Onze eerstvolgende thuiswedstrijd is op 1 december aanstaande. Dan komt Set-Up uit Meerlo naar
Kessel en zullen we weer gaan proberen om onze eerste winstpartij van het seizoen te
bewerkstelligen. Wellicht tot dan!!