Afgelopen zaterdag heeft VC Kessel Dames 1 de eerste wedstrijd van 2018 gespeeld in Horn tegen Hornerhof/HHC Dames 1.
De eerste set verliep vloeiend. Kessel was duidelijk aan de macht en pakte ook iedere kans die te grijpen viel. Er was servicedruk zodat Horn niet volledig tot aanval kwam, en zo maakten de dames van Kessel de ballen af. De set werd dik gewonnen met 8-25.

De volgende set was andere koek. VC Kessel heeft altijd moeite met de 2e set, en dat bleek weer zo. Met persoonlijke fouten kreeg Horn steeds meer punten, en kwam ook steeds meer ten aanval. Het was nog spannend wie op het einde van de set de 2e set zou winnen. Uiteindelijk pakte Horn de set met 25-22.

Op naar de derde set, gelukkig is er toen een beter begin gemaakt. VC Kessel had steeds weer de voorsprong die ze vasthielden en zo kwam de derde set op een eindstand van 15-25.

Nog maar 1 set winnen en Kessel had weer 4 punten in de pocket. Gelukkig ging dit wel zoals gewenst en wint Kessel de 4e set met 18-25. Een 1-3 winst voor Kessel, en dus nog steeds de koppositie! Volgende wedstrijd speelt VC Kessel Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Saturnus/UDEN, om 16u. Tot dan!