Beste leden van VC Kessel

In deze moeilijke tijden, laat het Coronavirus diepe sporen na in de gemeente Peel en Maas en vooral in Kessel en Kessel-Eik.

Ook VC Kessel heeft afscheid moeten nemen van oudleden, die ontzettend veel voor de club hebben betekend.

Ton van Bommel, oudlid heren recreanten en samen met Arno Wilmsen vele jaren trainer geweest van de jeugd. Een beer van een vent en duidelijk aanwezig.  “Jeronimo” was een kreet van hem als de heren een moeilijke set wonnen, iedereen zag hem regelmatig in zijn jeep uit WOII rondrijden en een feest werd pas een echt feest als Ton er ook was. Altijd betrokken geweest bij de activiteiten van VC Kessel. En nu plotseling overleden aan de gevolgen van het Corona virus.

Hannie Franssen, oudlid van het D1 team en DRecr. 1 team. Samen met Ton hèt team van Franssen Woninginrichting en vele jaren sponsor van VC Kessel. Altijd positief, oog voor iedereen zonder onderscheid te maken en een echte teamplayer. Vele reizen samen met Ton gemaakt, waarbij de fiets een heel belangrijk vervoermiddel was. En waar ze ook kwam, de interesse in de mens stond voorop.

Hannie had een agressieve vorm van kanker en raakte ook besmet met het Corona virus. De verslechtering bij Hannie was vooral het gevolg van het ziekteproces.

Het gemis zal groot zijn, voor iedereen. Zeker in deze tijd waar de balans tussen donker en licht ver te zoeken is. We wensen de familie en nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Namens het bestuur en leden van VC Kessel