Een forse tegenslag voor VC Kessel Dames 1.

Afgelopen vrijdagavond werd er een wedstrijd gespeeld tegen Peelpush dames 3 in Meijel. De eerste set verliep gelijk op. Dit was helaas maar van korte duur want Kessel had veel last van persoonlijke fouten en had weinig scoringskansen. De eerste set werd gepakt door Peelpush met 25-17.

De tweede set was een drama. Als de pass niet volledig aan het net kwam, had Kessel moeite met het afmaken van het punt. En als de pass goedkwam, ging het aan het net niet zoals het moest. Kessel had alles tegenzitten en had dus ook een domper gekregen van de tweede set die werd verloren met 25-11.

De derde set begon iets sterker aan de Kesselse kant, maar dat mocht helaas niet baatten want Kessel trok aan het korste eind: 25-19.

De vierde set was nog de laatste optie om nog een puntje te pakken. Dit was bijna zover, maar door een servicereeks aan de Meijelse kant kon Kessel dat niet onderdrukken en verloor Kessel de set met 25-22.

Een wedstrijd die niet in de boeken terechtkomt, maar die we juist gaan vergeten. Het was een moeizame en frustrerende wedstrijd die werd gewonnen door Peelpush met een uitslag van 4-0. Nu op naar een weekend rust waar komende trainingen hard wordt gewerkt om klaar te staan tegen Hajraa op 6 april om 14:15 in Eindhoven!=