38e VC Kessel Hemelvaartstoernooi

Home/Toernooi/38e VC Kessel Hemelvaartstoernooi
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Alle volleyballiefhebbers opgelet: het VC Kessel Hemelvaartstoernooi komt er namelijk weer aan! Zet donderdag 30 mei 2019 vast in je agenda, want deze 38e editie van het Hemelvaartstoernooi mag je natuurlijk niet missen.

Er kan deelgenomen worden van divisie t/m recreatief volleybal. Zowel bij het beachen (3×3) als bij het 6×6 volleyballen zijn er verschillende klassen waarin fanatiek gestreden wordt voor de winst!

Mocht je over iets minder volleybaltalent beschikken, maar toch gezellig mee willen doen met je vriendengroep, is er altijd nog de speciale kiëtenpoule. Maar vergis je niet, ook hier wordt alles uit de kast gehaald om er met die felbegeerde eerste prijs van door te gaan!

Inschrijfgeld

€ 25,- per team bij vooruitbetaling en € 30,- bij betaling op toernooidag zelf.

Het inschrijfgeld dient u tijdig over te maken op IBAN NL86RABO0125308345 t.n.v. VC Kessel, onder vermelding van TOERNOOI ’19 en uw Teamnaam.

Extra informatie

Let op: glas (inclusief bier- en wijnflessen), alsmede grote hoeveelheden eigen meegebrachte drank, worden in verband met de veiligheid NIET tot het toernooiterrein toegelaten.

De toernooicommissie houdt zich het recht voor om u in een andere klasse in te delen.

Het toernooi begint om 10.00 uur. Gelieve uw team(s) om uiterlijk 9.30 uur aan te melden bij het wedstrijdsecretariaat op sportpark “De Roode Egge”.

Nadat de inschrijving succesvol is verzonden, ontvang je binnen 30 minuten een kopie van de inschrijving op het ingevulde e-mailadres. Indien je deze mail niet hebt ontvangen, kijk dan eerst bij de ongewenste e-mails en anders mail naar de toernooicommissie.

De inschrijving voor het Hemelvaartstoernooi is inmiddels gesloten!

Tot donderdag 30 mei!