Op zaterdag 26 september mocht Kessel al vroeg richting Sint Anthonis om een wedstrijd te spelen tegen SOMAS/Activia DS3. Een wedstrijd met pieken en dalen. In de eerste set kwam Kessel goed uit de startblokken en kwam al snel op een voorsprong van 6-13. Dit wist Kessel vast te houden en wist de set te winnen met 14-25.

In set twee wist Kessel de passes minder goed af te leveren, wat resulteerde in een achterstand. De set werd verloren met 25-19.

Set drie begon sterker dan set twee. We wisten beter bij te blijven, echter wist Activia de druk op te voeren en kon Kessel niet optijd antwoorden. De derde set ging verloren met 25-22.

In set vier was het zaak om te zorgen voor een 2-2 setstand. Kessel wist vanaf het begin helaas niet bij te blijven wat zorgde voor een set verslies van 25-15. Helaas een 3–1 verlies voor Kessel. Nu een week hard trainen om volgende week om 16.00 uur klaar te staan in Kessel tegen Hands Up DS1. De wedstrijd zal, bij goedkeuring van de tegenstander, via een livesteam te volgen zijn op de facebookpagina.