Afgelopen zaterdag werd de uitwedstrijd tegen koploper ADC dames 1. De eerste set verliep gelijk op. De Kesselse dames zaten er lekker in. De servicepass werd verzorgd en er werd goed verdedigd. Helaas mocht dit niet lang duren want de eerste set ging naar ADC met 25-18.

De tweede set hadden we meer kans. Ook hier begonnen beide ploegen sterk en werd het spannend richting het einde van de set. Helaas werd door wat persoonlijke fouten aan de Kesselse kant de set niet binnengesleept, maar was ADC de gelukkige die de set nipt won met 25-22. Erg dichtbij, maar op naar de volgende om nog punten te pakken!

De derde set was geen spektakel aan de Kesselse kant. De set bevatte enorm veel fouten. Hierdoor klom ADC over Kessel heen met een eindstand van 25-10.

Maar bij de vierde set viel er nog iets te halen. In de vierde set begon Kessel met een voorsprong van 4 punten verschil. Door een servicebeurt aan de kant van Urmond kwam Kessel niet tot spel en liep Kessel een achterstand op. Na deze domper heeft Kessel zich omhoog weten te krikken door enorm veel vechtlust te tonen en te gaan voor iedere bal. Het was zó spannend dat het publiek met knijpende billen aan het kijken was. Rond de twintig ging het gelijk op. Kessel kwam zelfs bij tot 24-23. Helaas ging het laatste puntje naar ADC wat resulteerde een 4-0 voor Urmond. Veel gestreden om maar een puntje te pakken, maar helaas staat er een 4-0 op de site weergegeven. Een 4-0 die niet zo voelt voor Kessel, we hadden meer verdiend. Na knap spel vertoond te hebben kunnen we terugkijken op een leerzame pot tegen de koploper. De volgende wedstrijd zal plaatsvinden op 7 maart tegen Volt dames 2 om 14:30 uur in Beers!