Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel een thuiswedstrijd tegen Activia dames 3. Een goedmakertje voor de vorige wedstrijd die een 3-1 verlies voor Kessel resulteerde van thuisspelend Activia. Met nieuwe volleyballen moesten we gaan knallen. We gingen dus vol overtuiging de wei in om een ze een koekje van eigen deeg te laten maken. De eerste set verliep gelijk op. Kessel had verdedigingsballen die knap waren gehaald en Activia was sterk in de aanval. Alhoewel de servicedruk superhoog lag bij Activia resulteerde veel servicefouten bij de tegenstander. Maar deze geluksfouten mocht voor Kessel niet baten want de eerste set ging naar Activia met 19-25.

De tweede set was echter een herhaling van de eerste set en werd ook door Activia binnengesleept met 15-25. Aan Kessel de taak om nu echt verbetering te zoeken en de wedstrijd om te keren naar een 3-2 winst.

De derde set was Kessel sterk en wist Activia veel fouten te maken waardoor Kessel op voorsprong kwam. Door een sterke serviceserie van Mathilde Grabert wist Kessel zich steeds meer omhoog te krikken en het verschil steeds groter te maken. De set werd gewonnen door Kessel met 25-15.

De vierde set was helaas weer omgedraaid en Activia kwam weer tot spel. De Kesselse dames wisten dit niet bij te benen en dit resulteerde een stand van 19-25. Een 1-3 verlies voor Kessel waar we evengoed keurig spel hebben laten zien, maar helaas niet kunnen winnen. Wij bedanken de jeugd voor alle support! Aankomend weekend wordt een volleybalweekend voor Kessel. Na de training op vrijdag zal zaterdag de wedstrijd gespeeld worden tegen Hajraa dames 1 om 16:30 uur in Eindhoven. De zondag wordt er een bekerwedstrijd gespeeld tegen Flamingo’s dames 2 om 16:45 uur in Gennep. Alle support is welkom!