Vandaag stond een thuiswedstrijd tegen Hajraa DS1 op het programma. In het begin van de eerste set keek Kessel aan tegen een sterk scorend Hajraa. Na een achterstand wist Kessel langzaam terug te komen in de set. In de set werd flink gevochten wat resulteerde in een spannend seteinde. De stand ging gelijk maar Hajraa trok aan het langste eind en won de set met 24-26.

De tweede set was een kopie van de eerste set. Een gelijk oplopende stand zorgde wederom voor vechtlust aan beide kant om de set binnen te halen. Echter wist Hajraa weer aan het langste eind te trekken door de set met 25-27 binnen te halen.

In set 3 gebeurde er iets ongekends. Mede door een sterke service van Marloes werd Hajraa mentaal gebroken wat resulteerde in een 17-0 voorsprong. Nu was het aan Kessel de taak om attent te blijven en het spel voort te zetten. Dit werd keurig gedaan en de set werd binnengesleept met 25-5.

De vierde set werd een ommekeer van de derde set. Kessel wist het goed lopende spel niet vast te houden wat al snel zorgde voor een achterstand. Deze achterstand wist Kessel niet meer om te buigen waardoor de set verloren werd met 12-25. Een 1-3 voor Hajraa, wat niet zo voelde aan de Kesselse kant. De scheids maakte op de spannendste momenten van de wedstrijd enkele discutabele fouten: mogelijk had hij eigenlijk een bril nodig. Nu 2 weken rust voor de Kesselse dames, om op 2 november in eigen huis weer om 16.00 uur klaar te staan voor ADC.