Afgelopen Zaterdag kwam Hovoc D1 op bezoek in Kessel. Een sterke ploeg die bovenaan in de poule meedraait. In de wedstrijdbespreking werd dan ook snel duidelijk dat de dames van Kessel vandaag moesten blijven zorgen voor een constante druk op Horst. Waar de dames tijdens de start van de eerste set dichtbij bleven, was dit aan het einde van de set minder het geval. Een sterke aanval vanuit Horst zorgt ervoor dat de eerste set verloren gaat met 18-25.

In de tweede set was het Kessel, dat niet genoeg druk kon zetten tegen de dames van Horst. Een vroege achterstand zorgt ervoor dat Horst kan uitbouwen en Kessel niet meer terug komt in het goed lopend spel. De tweede set werd verloren met 14-25.

Nieuwe kansen voor de derde set, die aan beide kanten van het veld dan ook benut werden. Kessel weet meer druk te zetten en dit langer vol te houden in deze set. Helaas weet Horst dit ook te doen en zo de set binnen te halen met 20-25.

Kessel weet in de vierde set een kleine voorsprong op de bouwen tot het midden van de set. Horst verdedigt sterk en weet zo de druk terug te leggen bij Kessel. Een wederom sterk spelend Horst weet ook de vierde set binnen te halen met 20-25 en gaat zo met de volledig 0-4 terug naar Horst. De dames van Kessel maken zich klaar voor de volgende wedstrijd.

En dit wel komende vrijdagavond om 20.00 uur tegen Peelpush DS3 in Meijel. Alle support is welkom!