Alle volleyballiefhebbers opgelet! Het VC Kessel Hemelvaartstoernooi komt er namelijk weer aan! Zet donderdag 30 mei vast in je agenda, want deze 38e editie van het Hemelvaartstoernooi mag je natuurlijk niet missen!

Van divisie t/m recreatief volleybal kan er deelgenomen worden. Zowel bij het beachen (3×3) als bij het 6×6 volleyballen zijn er verschillende klassen waarin fanatiek gestreden wordt voor de winst!

Mocht je over iets minder volleybaltalent beschikken, maar toch gezellig mee willen doen met je vriendengroep, is er altijd nog de speciale kiëtenpoule. Maar vergis je niet, ook hier wordt alles uit de kast gehaald om er met die felbegeerde eerste prijs van door te gaan!

Ook dit jaar is er weer een leuke early-bird actie: Bij aanmelding (én betaling) vóór 15 april ontvang je met je team 5 gratis consumpties!

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we elk jaar een thema en zullen we ook dit jaar de aankleding van de tent, hapjes of drankjes en de muziek hierop aanpassen. Zorg dus dat je je beste moves paraat hebt staan om een avondje lekker te kunnen flaneren op de dansvloer op de plaatjes van onze DJ!

Het thema van dit jaar zullen maken we binnenkort bekend.

Geef je snel op via het inschrijffomulier en zorg dat je in Kessel bent op Hemelvaartsdag!

Tot snel op 30 mei in Kessel!

Met sportieve groet,

Organisatie VC Kessel Hemelvaartstoernooi