Beste kinderen uit Kessel en Kessel – Eik,

Geen voetbalkamp, geen Jong Nederland kamp, geen kindervakantiewerk in Kessel en Kessel – Eik.
Ook de vakantieplannen hebben jullie wellicht moeten bijstellen door de bizarre tijd waarin we terecht zijn gekomen. Leuke, gezellige, muzikale, creatieve en sportieve activiteiten waar jullie en wij ons zo op verheugd hadden.
De Kesselse en Kessel – Eikse verenigingen gaan echter niet bij de pakken neerzitten en hebben, wederom, de handen in elkaar geslagen. Wij gaan er, SAMEN MET JULLIE, het beste van maken!
Zomervakantie 2020 wordt er eentje om nooit te vergeten!
Wat is ons plan!
Wij gaan op onderstaande vrijdagen een programma samenstellen dat wordt ingevuld door alle organiserende verenigingen. Een gevarieerd programma voor jong en oud, jongen of meisje, zodat iedereen er het beste van kan maken. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen zich inschrijven. Mochten er zich ook kinderen van 4 of 5 jaar willen opgeven dan vragen wij de ouders om zich in te zetten als begeleiding.
Wanneer en Waar?
Datum en tijd:                                                 Locatie:
Vrijdag 17 juli van 13.00- 17.00 uur:         Terrein Jong Nederland
Vrijdag 31 juli van 9.00- 13.00 uur            Sportpark VV Kessel
Vrijdag 21 augustus van 9.00- 13.00 uur  Zwembad Kessel, Tennispark LTV Kessel en de Sporthal.

Let op dit zijn richttijden, deze kunnen na invulling van het programma nog wijzigen. Jullie ontvangen tijdig een email van de organisatie hoe laat en waar jullie precies verwacht worden op deze dagen.

Geef je op!
Ben jij net als wij enthousiast om van deze unieke Zomervakantie het beste te maken, GEEF JE DAN SNEL OP! Je kunt je uiteraard voor meerdere vrijdagen inschrijven. Als organisatie zullen wij voor deze dagen een minimale bijdrage vragen om uit de kosten te blijven. Afhankelijk van het aantal vrijdagen dat uw kind deelneemt zullen wij u een bijdrage vragen. Opgeven kan tot de zondag voor de activiteit MIDDELS VOLGENDE LINK !!!

Ouders / Vrijwilligers!
Ook jullie kunnen het beste maken van de zomervakantie 2020 van onze (en uw eigen) jeugd. We zijn op zoek naar enthousiaste ouders / vrijwilligers die zich willen inzetten als begeleiding op deze vrijdagen. Uiteraard hopen we op veel aanmeldingen zodat we de vrijdagen kunnen verdelen over de ouders en vrijwilligers. Je kunt je als ouder opgeven als begeleiding via bovenstaande link waar ook uw kind zich kan opgeven. Vrijwilligers die zich willen inzetten voor dit mooie initiatief kunnen zich opgeven via kesseleneikmakenerhetbestevan@gmail.com.
Voor vragen kunt u zich melden bij Luc van Hensberg (06-22438994) en Ruud Hillen (06-18717799).
Wij hopen dat veel kinderen zich inschrijven voor deze vrijdagen zodat we er met z’n allen een hele mooie zomervakantie van kunnen maken op onze eigen vertrouwde locaties.
WIJ MAKEN ER HET BESTE VAN!
Met vriendelijke groet
Namens de organiserende verenigingen Kessel en Kessel – Eik