Afgelopen zaterdag speelde VC Kessel D1 tegen VC Landgraaf D1. In Landgraaf werden we met een warm vastelaoves welkom onthaald. Erg prettig wel. Wat wat minder prettig was, was het miniscule telbord uit de jaren 50.

De wedstrijd begon aan de Kesselse kant erg sterk met een enorme service druk. Toch wist Landgraaf zich te herpakken waardoor de set tot het laatste punt spannend bleef (23-25).

De tweede set wist Kessel vanaf het begin een voorsprong op te bouwen. Lange rally’s werden gewonnen en er werden keurige passes geleverd. Helaas was dit niet voldoende om overtuigend de winst binnen te halen. Landgraaf kwam sterk terug en won uiteindelijk de 2e set met 25-22.

De derde en vierde set verliepen ongeveer hetzelfde, met voor beide teams winst (21-25, 25-21).

Helaas moest er een vijfde set gespeeld worden, die de Kesselse dames zeer graag wilden winnen. Dit lukt met twië vingers in de naas, aanvallen werd snoeihard op de grond geramd en services werden met aces bij de tegenstander op de grond geplaatst (6-15). Een hardbevochte maar verdiende 2-3 winst!!

De Kesselse dames gaan komend weekend carnavallen en zich vervolgens voorbereiden op de volgende wedstrijd. Ze zien jullie erg graag 16 maart in sporthal Achter de Häöf waar er gestreden gaat worden tegen Hovoc D1.