Beste  mensen, zo kan het zijn dat je de ene week het woord „kampioen“ al in de mond neemt en de andere week aangeeft dat alles weer in de koelkast kan. Zo is het dus met de heren recreanten gesteld.

Ondanks het feit dat we vandaag maar liefst twee caken (cakes?) te verorberen hadden werd er niet goed gevolleybald. Eerlijkheidshalve  moet er ook bij vermeld worden dat het ook vooral met veel pech te maken had. Balletjes die net 10 centimeter uit vallen, die via het net weer aan de verkeerde kant op de grond vallen, licht blessures tijdens de wedstrijd en, en , en …

Als met al gewoon een pechwedstrijd die je per seizoen een paar keer meemaakt. Het lijkt er trouwens op dat het met de jaren steeds vaker voorkomt…

Hoe dan ook, met 23-25, 22-25, 21-25 en 18-25 lukte het ons niet om vandaag een puntje aan het toaal van 5 toe te voegen en dus is de conclusie dat Trivia 2 sterker was dan ons.

Triest constatering, maar er komen gelukkig nog een paar wedstrijden, pluspunt was de cake én het feit dat weer wat ruimer in de spelers zitten, daar is dus een stijgende lijn! Als we nu ook nog eens gaan trainen met alle spelers dan komt het helemaal goed.

Over twee weken mogen we naar Asterix in Bree, dan gaan we gewoon weer voor de volgende 5-punter!!

Draan!!