Beste leden, begeleiding van teams, commissieleden, vrijwillig(st)ers en ouders,

Het seizoen 2021-2022 is ten einde en ondanks dat Covid-19 opnieuw roet in het eten heeft gegooid wat betreft de competitie en promotie/degradatie van teams, zijn we blij met de tijd die we samen op sportief gebied hebben mogen doorbrengen.

Ook zijn er voor VC Kessel een aantal kampioenen te noemen, die aan het begin van het nieuwe seizoen 2022-2023 hun officiële receptie zullen krijgen:

Nogmaals proficiat aan CMV 5.1, Heren Recreanten 1, dames 2 en dames 3!!

Nu ook (vrijwel) alle jubileumactiviteiten achter de rug zijn, kunnen we terugkijken op een geslaagd feest en aansluitend leden-ontbijt en ook een zeer gezellig jeugdweekend.

Jaap van het Ooster heeft prachtige foto’s gemaakt, die te bewonderen zijn op zijn flickr website en voor een gedeelte ook op de website van VC Kessel zijn geplaatst. De links zullen ook nog via de jubileumcommissie per mail worden gedeeld aan iedereen die zich heeft opgegeven voor het feest, maar deel ze vooral ook met oud-leden die in die lijst misschien ontbreken.

De foto’s zijn in 5 hoofdstukken opgedeeld met daarbij de links naar het betreffende foto album op Flickr:

  1. Binnenkomst: https://flic.kr/s/aHBqjzVzqJ
  2. Toespraken: https://flic.kr/s/aHBqjzVw96
  3. The Party: https://flic.kr/s/aHBqjzVybL
  4. De band Sjloetingstied: https://flic.kr/s/aHBqjzVyew
  5. Ontbijt: https://flic.kr/s/aHBqjzVwS1

Je kunt ook alle albums bereiken via de volgende link: https://www.flickr.com/photos/jaapvantooster/collections/72157720809164398/

Nu vast voor iedereen een welverdiende vakantie en hopelijk mogen we elkaar in goede gezondheid weer ontmoeten in september!

Namens het bestuur VC Kessel,

Anouk Rutten