Ziet u `m? Dit is onze zegekar met daarin een nog onzichtbaar hoopje van 5 punten!!! Het zijn echter vijf punten van de eerste wedstrijd van deze competitie en dus kunnen we stellen dat de heren recreanten flitsend van start zijn gegaan.
Na een uitermate sterke voorbereiding en trainingsintensiteit, van 2 keer in de laatste 5 weken, met 5 man….. , kon het natuurlijk niet uitblijven dat de eerste wedstrijd op een groot succes zou uitdraaien.
Bij de jaarlijks terugkerende kampioensaspirateis horen dan natuurlijk 5 punten om van daaruit de voorsprong verder uit te kunnen bouwen of in stand te kunnen houden.
Hoe dan ook, de kesselse trein loopt weer. Helaas nog maar met 7 redelijk fitte spelers, maar we hopen dat er in de komende weken nog een tweetal aan toegevoegd kunnen worden om zodoende niet te krap in de bezetting te zitten.

We begonnen daarom vandaag zoals we eindigden; Pup, Hen als spelverdelers, Arno en Graad op de middenposities en als buitenaanvallers stonden Lorenz en Roel in het veld. Harrie diende als back-up, maar hoefde dit keer niet in actie te komen en kon zijn taak als teller in alle rust op zich nemen. Dat was trouwens al meer dan gevraagd, want scheidsrechter Mertens moest Bekker meerdere malen bij de les houden en kon het niet laten om te vermelden dat hij meer werk had met het aansturen en corrigeren van de teller dan het fluiten van de zeer sportieve wedstrijd.

Met 25-23, 25-20, 25-14 en 25-18 werden die uit Belfeld terug naar huis gestuurd.
Belangrijker echter was ook dat we eindelijk weer eens „normaal“ konden spelen en, nog belangrijker, de derde helft konden genieten. Zonder mondkapjes, zonder al te veel zorgen omtrent het bekende corona-virus. Laat het alsjeblieft zo blijven want we hebben dit zo gemist!!! Gewoon lekker tegen een bal slaan, elkaar helpen en afbranden, elkaar de waarheid zeggen en achteraf weer het bekende schouderklopje geven. Heerlijk om dit weer te kunnen doen en daarom; laten we er samen van genieten met al onze voors en tegens!
Aanstaande vrijdag is er voor ons geen training omdat er voor iedereen de ledenvergadering op de agenda staat. We hopen dat de opkomst ook dit keer groot zal zijn.
Volgende week zondag staat er echter voor ons weer een thuiswedstrijd op het program, dit keer tegen die oet Hors-Amerika.
Komt daarom allen, zondag 17 oktober, aanvang 9.30 uur!! Tot dan.