Nico was de coach deze avond, wedstrijd 1 van 3 deze week. We begonnen de wedstrijd met de gedachte dat we deze tegenstander niet mochten onderschatten, maar dat er puntjes te halen vielen was duidelijk!
De eerste set ging de stand gelijk op, en we konden niet direct een voorsprong pakken. Pas tegen het einde van de set konden we de gewenste voorsprong pakken en werd het 18-25 voor Kesselse kant.
De tweede set was niet om over naar huis te schrijven. We speelden een slordig spel en lieten veel puntjes liggen hierdoor. Maar met wat wilskracht en degelijk spel wisten we toch bij te komen tot 24-25. Des te jammer dat de set alsnog door Baarlo werd gepakt met 28-26.
Derde set. Voor ons de kans om ons opnieuw te laten zien. De set ging veelal gelijk op, maar Kessel wist voorsprong te pakken door degelijke verdediging en aanvalsdruk aan het net. Met 22-25 was de derde set dan ook voor ons!
Setje 4. Voor Kessel maar 1 taak, doen wat je moet doen op de plek waar je moet staan. We konden de 4 punten al ruiken. Hoewel we de set onrustig begonnen, speelden we naarmate de set steeds degelijker spel. Wat tactische service wissels zorgden mede voor de winst. De 4 punten waren binnen. (20-25)
Ondanks de vertragingstijd van 3 minuten bij de HEYHO van Nico, danken wij hem en Mathilde voor het mee gaan.
Vrijdag avond trainen we ons klaar voor de wedstrijd a.s. zaterdag tegen Weert om 18.00 uur in Kessel, en de bekerwedstrijd a.s. zondag om 13.30 te Kessel. Heyho let’s go!