Eens wat anders, een wedstrijd spelen op de vrijdagavond en wel om 21.00 uur tegen het verre Den Dungen dames 2.
Ondanks het verlies van afgelopen week, hadden de dames van VCKessel zin om weer te strijden.
De eestte set begon wat stroefjes. Veel persoonlijke fouten zorgden ervoor dat er geen buffer kon worden gebouwd. De keagels in het veld bleven rechtop staan en er werd geen strike gescoord. HLB van Daal wist telkens een aantal punten uit te lopen, waarna Kessel met moeite aan kon haken maar niet aan het langste eind kon trekken (25-22).

De tweede set begon Kessel meteen weer met een achterstand. Echter waren de dames HLB Van Daal uiteindelijk te slim af. Er werd keurig geblokkeerd en verdedigd en er werden een aantal ballen snoeihard op de grond gekeageld. Meer dan een spare zat er niet in en set werd afgeloten met een 22-25 winst.

Enthousiast begon Kessel aan de derde set, maar helaas verdween dit enthousiasme al snel als sneeuw voor de zon. Veel persoonlijke fouten en een enorme service druk bij Van Daal resulteerden in een enorme achterstand die niet meer in te halen viel (25-14).

De vierde set was Kessel van plan om Van Daal een ferme tegenstand te bieden. Dit lukte aardig, al ging het in eerste instantie redelijk gelijk op. Kessel wist aan het eind de set naar zich toe trekken en te winnen met 23-25. Vanwege het momentele gelijkspel, moest er nog een 5e set gespeeld worden.

Samenvattend een set met veel spanning en enthousiasme. Helaas kon Kessel zich niet weren tegen het goed spelende Den Dungen (15-12). Einduitslag 3-2, helaas te weinig strikes en spares gekeageld om een overtuigende winst te behalen. Over 3 weken speelt Kessel uit tegen VC Volt. Alle support is welkom!!