Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel een uitwedstrijd tegen Hovoc Dames 1. De eerste set begon al spannend. Telkens als Hovoc aan de beurt was met serveren namen zij het voortouw, en als Kessel aan de beurt was kwam Kessel aan de macht. Doordat Kessel sterk terugkwam door een constante en moeilijke servicebeurt van Charlotte Seerden was er sprake van een inhaal in de eerste set. Tot bij de laatste punten ging dit goed, maar helaas heeft Hovoc de set nipt binnengehaald met 25-23.

De tweede set begon Kessel sterk. Door de servicedruk aan de Kesselse kant werden er punten binnengesmokkeld. Hovoc kwam later in de set terug en dat resulteerde een 25-23 winst voor Hovoc. Alweer net niet.

Nou, op naar de volgende! De derde set verliep goed aan de Kesselse kant. De servicedruk was hoog, er waren weinig persoonlijke fouten, en het werd afgemaakt aan het net. De derde set werd wat dikker gewonnen door Kessel met 17-25.

De vierde set verliep weer gelijk op. Kessel had wel de voorsprong opgebouwd. Naarmate de set voortvloeide zette Kessel helaas het spel niet door, en pakte Hovoc de laatste set met 25-20. Een 3-1 verlies voor VC Kessel dames 1. Volgende week speelt Kessel een thuiswedstrijd tegen Vocala dames 1 om 16:00 uur. Alle support is welkom!