Afgelopen zaterdagavond speelde VCKessel D1 uit tegen de Tigers (Hovoc D1). De Kesselse dames begonnen met een enorme vechtlust en vol goede moed aan de wedstrijd. De eerste set ging gelijk op, aan beide kanten werden mooie punten gescoord, maar helaas trokken de Tigers aan het langste eind (24-26).

De tweede set begon Kessel meteen met een flinke achterstand, met name door een groot aantal persoonlijke fouten. Gelukkig wisten de dames zich te herpakken en werd er met name goed verdedigd. De ene na de andere onmogelijke bal werd van de vloer gehaald. Kessel is deze set letterlijk en figuurlijk ‘diep door het stof gegaan’, maar helaas mocht dit niet resulteren in set winst (17-25).

In set 3 was Kessel overduidelijk de baas van het veld. Er werd een degelijk spel gespeeld, gevochten en plezier gemaakt (25-8).

Helaas konden de Kesselse dames dit niet voortzetten in de laatste set (18-25). Slechts één puntje werd meegenomen naar het romantische maasdorpje (1-3).

Kort samengevat: een wedstrijd zonder winst aan Kesselse zijde, maar wel een met een fantastisch scheidsrechters duo!!  Volgende week staat Kessel (hopelijk) weer paraat om in eigen huis te knallen tegen Peelpush D3.