Afgelopen zondag 17 januari was een trieste dag. Angèle Pieters, 52 jaar, moest de strijd opgeven tegen de ziekte ALS. Bijna 1 ½ jaar geleden werd de diagnose ALS vastgesteld, het kwam als een mokerslag binnen. Een slopende ziekte, waarin ze haar mannetje stond, kracht uitstraalde, maar uiteindelijk toch gevangen zat in haar eigen lichaam.

Angèle was vele jaren lid van VC Kessel. Tijdens haar jongere jaren speelster van het beroemde Hendriks team. Daarna stopte ze voor langere tijd met het actieve competitievolleybal. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen Eef ging volleyballen, kreeg ze toch weer interesse om te beginnen. Dit keer bij de dames recreanten, waar ze met net zoveel plezier genoot van het spelletje.

Ze was een echt verenigingsmens. Genoot van het volleyballen in teamverband, was altijd bereid een helpende hand te bieden, enthousiast supporter op de tribune en genoot van de gezelligheid in de kantine. Angèle met het hart op de goede plaats, nuchter, volop aanwezig, veel humor, een aanstekelijke bulderende lach, sterk en niet voor niets een schare vrienden om haar heen.

We hopen dat de inzamelingsacties van het afgelopen jaar kunnen bijdragen in het onderzoek naar deze afschuwelijke ziekte.

Marcel, Eef en Jonne, Jill en Willem en jullie dierbare familieleden wensen we kracht en steeds weer nieuwe moed om jullie weg verder te gaan.

Angèle, we sluiten haar voor altijd in ons verenigingshart en zullen haar enorm gaan missen.

Namens bestuur en leden van VC Kessel