Inschrijfformulier Hemelvaartstoernooi

38e VC Kessel Hemelvaartstoernooi, donderdag 30 mei 2019

Hieronder vindt u het inschrijfformulier voor het 38e VC Kessel Hemelvaartstoernooi. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 26 mei. Heeft u vragen over de inschrijving of vragen over het toernooi, mail dan naar toernooi@vckessel.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.

Allereerst leuk dat jij je team wilt inschrijven voor het 38e VC Kessel Hemelvaartstoernooi! 
Geef hieronder je 1e en 2e keuze aan betreffende de klasse van de inschrijving van het team.

Teamnaam

Contactpersoon

Klasse

Selecteer in welke klasse u met u team wilt uitkomen. Geef ook een tweede keus aan indien aan de eerste keus niet kan worden voldaan.
Indien u meerdere teams wilt inschrijven, vul het formulier dan meerdere malen in.

De recreatieve klassen zijn uitsluitend bedoeld voor niet geoefende volleyballers. De beter geoefende recreanten kunnen zich beter inschrijven bij de competitieteams. De ervaring leert dat zij daar doorgaans gelijkwaardige tegenstanders treffen. Bij de mix-teams (niet de Kiëten-poule) dienen minstens 2 dames mee te spelen.

Inschrijfgeld

€ 25,- per team bij vooruitbetaling en € 30,- bij betaling op toernooidag zelf.

Het inschrijfgeld dient u tijdig over te maken op IBAN NL86RABO0125308345 t.n.v. VC Kessel, onder vermelding van TOERNOOI '19 en uw Teamnaam.

Extra informatie

Let op: glas (inclusief bier- en wijnflessen), alsmede grote hoeveelheden eigen meegebrachte drank, worden in verband met de veiligheid NIET tot het toernooiterrein toegelaten.

De toernooicommissie houdt zich het recht voor om u in een andere klasse in te delen.

Het toernooi begint om 10.00 uur. Gelieve uw team(s) om uiterlijk 9.30 uur aan te melden bij het wedstrijdsecretariaat op sportpark "De Roode Egge".

Nadat de inschrijving succesvol is verzonden, ontvang je binnen 30 minuten een kopie van de inschrijving op het ingevulde e-mailadres. Indien je deze mail niet hebt ontvangen, kijk dan eerst bij de ongewenste e-mails en anders mail naar de toernooicommissie.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens
VC Kessel verwerkt de persoonsgegevens die u ons verstrekt tijdens het inschrijven voor het Hemelvaartstoernooi. Door gebruik te maken van dit contactformulier geeft u toestemming aan VC Kessel om uw gegevens te verwerken zoals aangegeven in onze privacyverklaring.

Akkoordverklaring * Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.