De 3e wedstrijd van het seizoen was opnieuw een thuiswedstrijd. Na het onnodige verlies van vorige week was het zaak om nu weer puntjes te pakken tegen de dames van Klaverblad HHC dames 1. De eerste set begonnen we goed, met name de servicedruk werd opgevoerd en al snel stond er een voorsprong op het scorebord, al zaten de dames uit Horn ons op de hielen. Boven de 20 werd geen punt meer afgegeven en zo eindigde de eerste set met 25-20 voor Kessel.

Ook de 2e set startten we voortvarend en al snel keek Horn tegen een achterstand aan van 17-10. Vanaf dat moment ging er bij Horn een knop om en kwamen wij nauwelijks nog aan het scoren waardoor deze achterstand steeds kleiner werd. Eind van de 2e set ging het lang gelijk op, maar de kopjes bij Kessel gingen hangen en aan het net werd de bal niet meer gescoord. Lang bleef het spannend maar Horn trok aan het langste eind en haalde deze set binnen bij 28-30.

Set 3 verliep stroef en hier was het Horn die steeds een beetje meer op voorsprong kwam. Nico probeerde nog met verschillende wissels het spel van Horn te ontregelen. Hoewel er toch nog een inhaalrace werd ingezet aan het einde van de set ging deze naar Horn met 21-25.

Mekaar oppeppen en proberen er nog 2 sets uit te slepen dan maar! De start van de 4e set was goed, maar halverwege de set nam Horn het over en vanaf de 19-19 kreeg Kessel geen grip meer op de set, ook deze ging verloren met 19-25; eindstand 1-3.

Hoewel het k*t voelt moeten we er maar het beste uit halen en er van leren, want aanstaande vrijdag moeten we er weer staan, om 20.00u tegen dames 3 van Peelpush in Meijel, sporthal de Korref. Tot dan!