Zonder watjes speelt VCKessel ook een matige partij

 

Althans, dat blijkt uit de einduitslag van de partij tussen de Peelpoesjes en die uit Kessel hedenmorgen.
Bij gebrek aan fitte spelers was de selectie flink uitgedund en omdat uw vaste verslaggever ook tot de mietjes, watjes of wat voor benaming dan ook behoorde volgt bij deze een verslag van een live-reporter wiens naam niet genoemd mag worden.

Uit zijn mond klonk, na veel woorden en zinnen die met “slecht”, “te weinig” en “zeer matig” begonnen. Al met al niet veel positiefs zullen we maar zeggen.
Het is daarom, en dat kunnen de mietjes onder ons beamen, vooral een kwestie van conditie en doorzettingsvermogen mannen!! Als je de eerste set gewoon met 15-25 wint moet er voor de rest van de wedstrijd geen vuiltje aan de lucht te zijn.

Dan behoor je gewoon door te vechten en punt voor punt de concentratie op te brengen.
Maar je, de beste stuurlui staan aan wal zullen we maar zeggen.

Na verdere info via onze infiltrant bleek dat de Peelpoezen toch een manier gevonden hadden om door het schier ondoordringbare verdedigingsblok te komen. Met 25-17 trokken zij set twee na zich toe en naar het later bleek ontspon zich toch nog een spannende wedstrijd, ternauwernood verloren door die uit Kessel. Met 25-22 en 25-23 trok men ook deze keer aan het kortste eind en is dus de hoop op betere tijden gevestigd, die tijden dat alles wél een keer de juiste kant uitvalt.

Hoe dan ook, de koffie zal er niet minder om smaken in de kantine waar er later nog een (weliswaar klein) stukje zelfgemaakte cake bij kwam.

Met twee weken trainingskamp voor de boeg kan er na de wedstrijd tegen Set-Up langzaamaan aan onze jaarlijkse kerstviering gedacht gaan worden, maar staat natuurlijk daaraan vooraf op 14-12 nog de kraker tegen Dames 1 op het programma. Dan móet het gebeuren en winst in deze partij kan het hele seizoen goed maken, ongeacht de overige uitslagen in de competitie. Er is dus geen enkele druk zult u begrijpen…….

We houden u op de hoogte, zet in ieder geval alvast de 14e december groot omcirceld in uw agenda en ben er bij!!!