Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het 37e Hemelvaartsvolleybaltoernooi komt er weer aan. Volleybalvereniging VC Kessel nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit toernooi op donderdag 10 mei 2018, op de sportvelden van onze plaatselijke voetbalclub VV Kessel (Sportpark “De Roode Egge”).

Al jaren weten de teams ons van heinde en ver te vinden en komen voor een gezellig en sportief uitdagend toernooi jaarlijks naar Kessel. Ook dit jaar bij alweer de 37e editie gaan we er weer een mooie dag van maken. Na afloop van het toernooi zal er ook dit jaar weer een toernooifeest mét bierestafette plaatsvinden in en bij de feesttent.

De sportvelden, bierestafette en sfeervolle feesttent staan garant voor een erg gezellig toernooi. Drank, diverse versgebakken lekkernijen en dergelijke zijn volop verkrijgbaar. Houd er even rekening mee dat vanwege de (eigen) veiligheid absoluut GEEN GLAS (dus ook geen glazen bier- en wijnflessen) op en rond de velden is toegestaan. Deze zullen, alsmede grote hoeveelheden drank, NIET tot het toernooiterrein worden toegelaten. Tevens kan er op het terrein niet worden gepind.

Inschrijven kan in diverse klassen:

  • Recreatief 6 tegen 6 Mix Laag
  • Recreatief 6 tegen 6 Mix Hoog
  • Recreatief 6 tegen 6 Kiëtenpoule
  • Beach 3 tegen 3 recreatief
  • Beach 3 tegen 3 1e/2e klasse
  • Beach 3 tegen 3 Divisie/Promotieklasse

Details staan op het inschrijfformulier. In iedere categorie zijn er leuke prijzen te winnen.

Inschrijven kan geschieden door het inschrijfformulier uiterlijk 6 mei 2018 in te vullen. Geef je op én betaal vóór 1 april 2018 om op de toernooidag zelf te genieten van 5 extra bonnen!
Kosten per team bedragen €25 bij vooraf betalen en €30 als je op de dag zelf betaalt. Denk er aan, pinnen is niet mogelijk!

Na de wedstrijden is het tijd voor de welbekende bierestafette! Opgeven hiervoor geschiet op de dag zelf. Na afloop van het toernooi gaat het feest nog even door in de feesttent onder leiding van onze DJ!

Bij voorbaat dank voor de inschrijving en tot ziens op donderdag 10 mei 2018 in Kessel,

Voor vragen mail naar de toernooicommissie

Met vriendelijke volleybalgroeten,
Toernooicommissie VC Kessel

Inschrijven >