Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel hun eerste thuiswedstrijd van de 2e helft tegen HLB Van Daal/DS DS2. Een wedstrijd waarin de dames het een en ander goed hadden te maken. De eerste set verliep aan de Kesselse kant rommelig waardoor Kessel al snel te maken kreeg met een kleine achterstand. Een sterke servicebeurt van de tegenstander zorgde er dan ook voor dat Kessel deze achterstand niet meer recht kon buigen. De eerste set ging dan ook verloren met 18-25.

In de tweede set was het zaak voor Kessel om de eigen fouten eruit te halen en zo Van Daal onder druk te zetten. Lang ging het spel in deze set dan ook gelijk op, echter wist Kessel met een paar mooie ballen een voorsprong op de bouwen. De 2e set wist Kessel dan ook te winnen met 25-21.

In de 3e set moesten de dames ervoor zorgen dat er al eerder in de set een voorsprong kwam, dit gebeurde dan ook zo. Echter wist Van Daal punt voor punt terug te komen waardoor het einde van de set erg spannend was. Kessel weet het hoofd koel te houden en weet de set met 26-24 binnen te halen.

In set 4 was het Kessel dat een sterke start had en al snel een voorsprong wist op de bouwen. Van Daal wist weer terug te komen richting het einde van de set wat zorgde voor een enorme vechtlust aan beide kanten van het veld. Voor de dames van Kessel pakte deze vechtlust goed uit, dit resulteerde in een setwinst met 27-25. Een fraaie 3–1 overwinning voor Kessel in de eerste thuiswedstrijd van de 2e helft.

Volgende week spelen de dames om 17.00 uur in Beugen tegen Vocala DS1. Alle support is welkom!