Na een fraaie 3-1 winst op zaterdag tegen HLB Van Daal/DS DS2, stond op zondag voor Kessel de 2e bekerwedstrijd op het programma. Een voor Kessel bekende ploeg was de tegenstander, Ledub DS2.

In de eerste set waren het Kessel en Budel die nek-aan-nek gingen. Richting het einde van de eerste set was het Kessel dat passend te veel fouten maakte. Dit resulteerde dan ook in een verlies van 22-25.

In de tweede set was het Budel met een service, wat zorgde voor een rommelig spel aan de Kesselse kant. Kessel wist deze servicedruk niet voldoende onder controle te krijgen waardoor de 2e set verloren ging met 16-25.

De dames wisten dat er nu hard gevochten moest worden om niet met 3-0 weggestuurd te worden. Deze vechtlust wisten ze dan ook om te zetten in een goed lopend spel. Aan het einde van de set wist Budel echter nog terug te komen, dit keer wist Kessel te scoren waardoor de 3e set werd gewonnen met 25-23.

In de 4e set was het Budel dat met erg sterke servicereeksen een ruime voorsprong wist op te bouwen. Deze voorsprong konden ze dan ook vasthouden tot het einde van de set, waardoor ze de set met 14-25 binnen wisten te halen. Met deze stand eindigt helaas het beker avontuur voor Kessel.