Kessel pakt set van koploper.

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel thuis tegen Peelpush Dames 3, de koploper van de poule. Er moest strijdlust worden getoond, en de ballen moesten geraapt worden. In de eerste set werd er aan beide kanten hard gevochten voor de eerste setwinst van de wedstrijd. Er werden veel ballen verdedigd en het ging dan ook lang gelijk op. Peelpush trok deze set aan het langste eind en won met 18-25 de eerste set.

In de tweede set was het Peelpush dat in het begin de ballen wist te scoren. Echter kwam Kessel met een mooie servicereeks weer terug in de wedstrijd. 20-20 en nu door, verschillende scorende ballen en mooie reddingen zorgden ervoor dat Kessel deze set wel aan het langste eind kon trekken. Deze set werd dan ook met 25-23 gewonnen.

Met een gelijke stand werd er begonnen aan de 3e set. Een sterke servicereeks aan de Meijelse kant zorgde voor een 6-12 achterstand. Langzaam werd deze stand weer teruggedraaid. Helaas was dit net niet genoeg voor de setwinst, Peelpush trok aan het langste einde en won de set met 21-25.

In de vierde set moest alles worden gegeven om deze set in Kessel te houden. Scorende ballen vanuit beide kanten zorgden ervoor dat deze set lang gelijk op ging. Een sterke verdediging en een strakke service zorgden voor een spannend einde van de vierde set. Een nipt setverlies van 26-28 zorgt ervoor dat Peelpush de wedstrijd met een 1-3 overwinning afsluit. Volgende week spelen de dames thuis om 16.00 uur tegen Hajraa Dames 1. Alle support is welkom!