Dames Kessel bekeren door.

Na een sterke wedstrijd tegen Peelpush Dames 3 op zaterdag, die net met 1-3 werd verloren was het voor Kessel zaak om op zondag deze lijn voort te zetten. Op zondag werd er gestreden voor een overwinning op Set-Up/MVC’64 DS1.

In de eerste set was het Kessel met verschillende sterke servicereeksen wat zorgden voor een flinke voorsprong. Verdedigend en aanvallend was Kessel deze set ook de sterkere ploeg, de eerste set ging dan ook met 25-17 naar Kessel.

In de tweede set wist Kessel de grote voorsprong van de eerste set niet gelijk vast te houden. Tot aan de 15–15 was het spel aan de Kesselse kant erg rommelig. Na weer een sterke service reeks en mooie aanvallende ballen wist Kessel deze gelijke stand al snel om te zetten naar een voorsprong. Ook de tweede set ging dan ook met 25-17 naar Kessel.

In de derde set was het de zaak aan Kessel om deze thuis te houden en met een overwinning het weekend af te sluiten. Er moest gezorgd worden voor een sterke service waarbij er een ‘buffer’ moest worden opgebouwd. Met mooie verdigende ballen werd er aan de Kesselse kant gescoord. Een setwinst van 25-15 zorgt ervoor dat Kessel met een 3-0 overwinning door gaat bekeren op 20 januari 2019.

Volgende week spelen de dames de laatste wedstrijd van 2018 thuis om 16.00uur tegen Hajraa DS1. Alle support is welkom!