Vandaag stond voor de Kesselse dames weer een thuiswedstrijd op het programma. Een tegenstander uit de middenmoot, VC Landgraaf dames 1.

Een wedstrijd die zorgde voor de eerste thuisoverwinning voor Kessel in de 3e divisie. De eerste set liep voor de Kesselse dames op rolletjes. Een goede service zorgde al snel voor een ruime voorsprong voor Kessel. Een sterke aanval en een goede verdediging zorgde voor de juiste drive aan de Kesselse kant. De eerste set werd dan ook met 25-14 gewonnen.

Met de overwinning van de eerste set in gedachte, gingen de dames weer vol goede moed het veld in.
Ook in de tweede set was er weer een sterke service, pass en aanval. Weer een setwinst voor Kessel met 25-22.
In het begin van de derde set kwam Kessel al snel op een achterstand. Een goede service van de tegenstander zorgde voor een rommelig spel aan de Kesselse kant. Een achterstand van 9-16 werd punt voor punt teruggedraaid naar een goed lopend spel, Kessel kwam zelfs op voorsprong. Een spannend einde in de derde set, die net met 26-28 werd verloren.
Door het goede spel aan het einde van derde set door te zetten in de vierde set, kwam Kessel al snel op voorsprong. Deze voorsprong werd vastgehouden tot het einde van de vierde set, dit resulteerde in een overwinning van 25-16. Een verdiende overwinning voor Kessel. Nu is het aan Kessel om deze stijgende lijn voort te zetten. Volgende week spelen de dames om 19.30 tegen Hovoc in Horst, alle support is welkom!