Op zaterdag 16 februari was VC Polaris DS1 uit Helmond de tegenstander voor Kessel. Een ploeg waarbij Kessel uit met 2-3 verloor en er dus iets recht viel te zetten. De Kesselse dames begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel op een voorsprong van 4 punten. Deze voorsprong werd mede door een goed lopend spel omgezet tot een setwinst van 25-21.

In de tweede set was het Polaris dat in het begin een voorsprong wist te pakken van een paar punten. Kessel wist zich terug te vechten richting het midden van de set. Dit was helaas net niet genoeg om de set te winnen.

Met 15-25 en een 1-1 stand werd er gestart aan de derde set. Een set waarin duidelijk was dat Kessel zoveel mogelijk punten thuis wilde houden. Een sterke service aan de Kesselse kant zorgde dan ook voor de grotere druk bij Helmond. Kessel kwam terecht in een goed lopend spel en wist dan ook met een stand van 25-16 de set binnen de halen.

De 4e set was een kopie van set 3, veel sterke services en gecontroleerde passes zorgde voor een stabiel spel voor Kessel. Ook deze set was dan voor Kessel met 25-17. Met als resultaat een 3-1 winst voor Kessel op Polaris.

Volgende week hopen we dit spel te kunnen voortzetten tegen VC Landgraaf DS1. We spelen dan om 18.30 uur in Landgraaf, alle support is welkom!