Afgelopen zaterdag stond voor Kessel de virtuele koploper op het programma, namelijk VC Volt DS2.

Een tegenstander waarbij strijdlust getoond moest worden en risico genomen moest worden.

In de eerste set werd dan ook al snel duidelijk dat Kessel en Volt beide moesten vechten voor de punten binnen te halen. Kessel weet een kleine voorsprong niet om te zetten in setwinst, waardoor Volt de eerste set binnenhaalt met 23-25.

Zaak voor Kessel om in de tweede set meteen een voorsprong op te bouwen en deze niet meer af te geven. Een sterke verdediging zorgt ervoor dat deze voorsprong dan ook ontstaat. Echter weet Volt ook wel raad met hun aanval waardoor ze toch terug weten te komen. Kessel houdt het hoofd koel en weet de set met 26-24 binnen te halen.

In de derde set weet Kessel weer een voorsprong op te bouwen en deze ook vast te houden tot het einde van de set. Er wordt genoeg risico genomen waardoor Kessel de set binnenhaalt met 25-19.

In de vierde set was het Volt dat een voorsprong wist op de bouwen. Punt voor punt wist Kessel zich terug te vechten, helaas net te weinig voor een setoverwinning wat met 24-26 zorgt voor een 2-2 stand.

De beslissende 5e set werd een feit, en wel met een goede uitkomst voor Kessel. Met genoeg vechtlust werd de set met 15-12 binnen gehaald. Een verdiende 3-2 overwinning voor Kessel. Volgende week spelen de dames om 15.00 uur in Budel tegen de koploper. Alle support is welkom!