Vandaag speelden de dames van Kessel tegen Vocala uit Beugen, de cd van de 3e divisie. Voor elk punt wisten ze een ander nummer te draaien. In de eerste set zorgden de servicefouten aan de kant van Vocala voor de steeds maar weer terugkerende voorsprong aan de Kesselse kant. Deze voorsprong werd vastgehouden tot het einde van de set die met 25-22 werd binnengehaald.

In de tweede set liep Kessel al snel achter feiten aan, wat resulteerde in een achterstand. Deze achterstand werd langzaam teruggedraaid tot een gelijke stand. Kessel kwam net wat te kort om deze set binnen te halen. De set ging met 23-25 naar Vocala.

De juiste drive aan het einde van de tweede set werd voortgezet in de 3e set. Een goede service en een sterke service-pass zorgde voor een flinke voorsprong. Deze set ging dan ook naar Kessel met 25-18.

Ook in de 4e set kreeg Kessel al snel een ruime voorsprong. Echter halverwege deze set kwam de welbekende ‘dip’, waardoor Vocala toch weer dichterbij kwam. Uiteindelijk lukt het Kessel om boven de 20 het hoofd koel te houden en de set binnen te halen. Een setwinst van 25-21, zorgt voor een 3-1 overwinning voor Kessel. Volgende week spelen de dames van Kessel thuis om 16.00 tegen de nummer 1 van de poule; Peelpush dames 3. Alle support is welkom!