Zaterdag 10 december was voor de Kesselse dames een speciale dag. Naast de jaarlijkse surprises was het Velden dames 1 waar de ploeg tegen knallen mag. Op de ranglijst 2 plekjes lager, maar met ook 2 wedstrijden minder gespeeld was deze voorsprong slechts mager. Dat het spannend zou worden was van te voren al bekend, maar de Kesselse dames gingen voor de volle 100 procent.

Vanaf punt 1 ging het gelijk op, aan beide kanten werden mooie ballen gescoord maar ook de nodige fouten gemaakt. Aan het einde van de set wisten de Kesselse dames een eindsprint in te zetten en was het een Kesselse aanval die op 25-19 de grond aan de overkant raakt.

Ook in set 2 was de spanning om te snijden. Wederom kwam er een eindsprint van de Kesselse meiden. Ditmaal eindigde die sprint één puntje te vroeg. En was het op 24-23 helaas geen score voor de Kesselse ploeg. Het beslissende punt maken was iets wat de Veldense dames enkele punten later wel lukte, en zo de set met 27-25 voor Kesselse neuzen wegplukte.

Ook in set 3 en 4 veranderde er weinig aan het spel. Kleine voorsprongen werden (door beide partijen) opgebouwd maar die verdwenen ook weer net zo snel. Waar het eerder dit seizoen vaak nog de verkeerde kant op viel voor de Kesselse meiden, wisten ze nu in beide sets wel zichzelf te verblijden. Met 25-22 en 25-23 wisten ze de sets binnen te slaan en zo konden er 4 (zeeeer gewenste) punten mee naar Kessel mee. Ditmaal wel met een kleine omweg via het mooie Bree. Hier vond namelijk de jaarlijkse surprise avond plaats, ook dit jaar waren de mooie gedichten voor elkaar zeker niet ondermaats.

Een mooie afsluiter van een wisselvallige eerste helft van het seizoen. Wij zien jullie graag terug in januari waar we hopen het in de 2e helft iets stabieler te doen.
Op 14 januari mogen wij weer van start in Veldhoven, dat we daar weer voor de volle 100% staan zullen we beloven.