De 3e wedstrijd van het seizoen vond ook plaats in onze eigen sporthal Achter de Haof. Somas Activia kwam op bezoek vanuit Sint Anthonis en was gebrand om hun verlies van de week ervoor goed te maken. De Kesselse dames hadden echter ook nog wat goed te maken en dus werd in de voorbespreking door coach Nico het team goed wakker geschud.

De eerste set begon nog twijfelend, serverend waren we niet op ons best en ook aanvallend was het team nog zoekende. We bleven Sint Anthonis op de hielen, maar kwamen boven de 20 net te kort waardoor de eerste set naar Sint Anthonis ging met 21-25.

Helaas wisten we in de 2e set nog niet ons eigen spel te laten zien, waardoor de tegenstander nog beter in hun spel kwam en ook deze set met 21-25 naar zich toe trok.

In de 3e set mocht Sanne op de midden starten en leek Kessel ook iets beter te gaan draaien. Maar opnieuw werden veel persoonlijke fouten gemaakt, waardoor de voorsprong van Sint Anthonis net iets te groot bleek om in te halen, ook deze set dezelfde cijfers 21-25.

Dan alles op alles zetten om de 4e set nog een puntje te halen. Jippe startte als spelverdeler en deed haar best om het spel zo goed mogelijk te verdelen. Helaas wisten de dames aan de overkant onze gaten te vinden en eindigde de 4e set bij 22-25. Een misschien onnodige 0-4, maar door Sint Anthonis wel verdiend. Aan het einde van de wedstrijd werden de scheidsrechters nog even in het zonnetje gezet in verband met de Week van de Scheidsrechter.

Volgende week zaterdag spelen de tweelingsbroers Maessen met hun teams tegen elkaar; Nico mag met Kessel op bezoek bij broer Richard in Horn om 17.00u.