Op 3 oktober kwam Hands Up DS1 uit Berlicum op bezoek in Kessel. Een onbekend team en nieuw in de derde divisie. De eerste ging het spel gelijk op. Het was niet Kessel maar ook niet Hands Up dat een ruime voorsprong wist op te bouwen. Echter aan het einde van de set wist Hands Up hun voorsprong uit de bouwen en wonnen ze de set met 21-25.

In set 2 was het Hands Up met een sterkere start, alleen wist Kessel toch vanuit een 0-7 achterstand punt voor punt bij de komen en dit uit te bouwen tot een voorsprong. Dit mocht alleen niet baten en Hands Up wist ook deze weer aan het langste eind te trekken en te winnen met 23-25.

Zaak om in de derde set beter te starten. Deze opdracht werd dan ook netjes uitgevoerd en zo wist Kessel de hele set een voorsprong te houden en de set met 25-18 te winnen.

Set 4 was gelijk aan set 3 alleen wist Hands Up het nog spannend te maken. Kessel hield de concentratie en wist ook deze set met 25-23 te winnen. 2-2 in setstand.

In de vijfde set had Hands Up vanaf het begin al een voorsprong, Kessel probeerde nog bij te komen alleen was dit niet genoeg voor een overwinning. De set ging met 11-15 richting Berlicum en zo ook de wedstrijd die voor Kessel met 2-3 verloren ging. Er zit een stijgende lijn in het spel en die gaan we verder uitbouwen volgende week zaterdag om 19.30 uur in Horst tegen Hovoc DS1