Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel de derby tegen VC Olympia DS2. Eerder dit seizoen wonnen de Kesselse dames met 3-2 in een erg spannende wedstrijd. Vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd. Vanaf de eerste set was direct duidelijk dat beide teams er vol voor wilden gaan. Helaas wist Kessel in de eerste set de voorsprong niet te behouden en het niet op tijd af te maken. Olympia sleepte de set binnen met 23-25.

Zaak om dit nipte verlies snel te vergeten en te concentreren op de nieuwe set. Gelukkig verliep set twee soepeler voor de Kesselse dames. In deze set was Kessel duidelijk de sterkste en werden de ballen hard bij de tegenstander op de grond geknald. De set ging naar Kessel met 25-19.

In de derde set waren de rollen omgedraaid. De dames van Kessel keken gedurende de hele set tegen een achterstand aan. Hoewel ze nog aardig dichtbij wisten te komen ging de set helaas toch naar Olympia met 20-25.

De vierde set ging weer gelijk op en Kessel wist zelfs een kleine voorsprong op te bouwen. Toch bleven de dames druk voelen en beetje bij beetje kwam Olympia weer dichterbij. Hier hadden de dames van Kessel helaas geen grip op en Olympia wist op het laatste moment Kessel weer voorbij te gaan. De set ging met 24-26 naar Olympia. Een erg pijnlijk verlies voor de Kesselse dames, zeker omdat er goed spel is laten zien. Jammer genoeg lukte dit op de beslissende momenten niet. Volgende week staan de dames er weer om 19.00 tegen de Jokers in Maastricht. Alle support is welkom!