Seizoen 2022-2023 is begonnen! We begonnen onze 3 weken durende voorbereiding met een aantal oefenwedstrijden op vrijdagavond, 1 keer een 4-kamp en 2 keer een 5-kamp. Week na week raakten we steeds meer ingespeeld en stond op maandag 12 september de eerste officiële competitiewedstrijd op het programma.

Vol goede moed begonnen we om 20.15u aan de wedstrijd. In de eerste set keken we snel tegen een achterstand aan. Maar door goed verdedigend werk wisten we deze achterstand om te zetten en een kleine voorsprong op te bouwen. Uiteindelijk ging de eerste set met 25-17 naar Kessel.

Ook in de tweede set keken we in het begin tegen een achterstand aan, maar weer wisten we deze achterstand om te draaien en de set met 25-19 binnen te slepen.

De derde set leek een kopie van de eerste twee. Echter weten we in deze set niet op tijd in actie te komen om deze achterstand om te draaien en gaat de set met 18-25 naar Landgraaf.

In set vier weten we de voorsprong meteen te pakken en met een goede servicedruk en een sterke verdediging weten we de vierde en laatste set met 25-19 te winnen. De eerste competitiewedstrijd winnen we met 3-1! De komende 2 weken staan er geen wedstrijden op de planning.

Op 1 oktober zien we jullie allemaal graag om 17u in Kessel om ervoor de zorgen dat we ook onze tweede wedstrijd tegen Nuvoc winnen!