Na 2 weken geen wedstrijd gehad te hebben, ging VC Kessel weer de wei in tegen VC Volt in Cuijk. Een tegenstander die nog onverslagen was in de derde divisie. De eerste set verliep in het begin goed aan de Kesselse kant. Naarmate de set zich voortzette zakte Kessel iets in door persoonlijke fouten en pakte Volt de leiding. De set werd gewonnen door de thuisploeg met 25-19. Set 1 vergeten, op naar de volgende set.

De tweede set was Kessel weer beter in het begin. Toen leek het dat VC Volt dichterbij kwam, maar Kessel wist het voortouw te nemen met vele combinaties en pakte de set binnen met 19-25. De derde set was dus de kans om op voorsprong te komen.

In de derde set waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Het ging steeds gelijk op, tot aan het einde van de set toe. Kessel maakte nog een inhaalrace, maar dat mocht helaas niet baten. De set werd nipt uit de handen gepakt door VC Volt met een stand van 25-23. Erg balen dat we zo dichtbij waren, maar op naar de volgende set.

De vierde set verliep wat stroever aan de Kesselse kant dan de derde set. VC Volt had de leiding en zette dat voort. Op het eind kwam Kessel weer met een inhaalrace, maar dit mocht nogmaals net niet genoeg zijn. Helaas de vierde set nipt verloren met 25-23. Een 3-1 verlies voor VC Kessel Dames 1. De volgende wedstrijd spelen we thuis om 16u tegen Budel. Support is welkom!