Tja, tja, tja, waar zullen we eens beginnen na dit enerverende weekendje?

Eerst wordt je volledig weggeserveerd door een stel jonge meiden, nog rechtgepraat met wat hapjes en (veel) drankjes, maar na een goede nachtrust overkomt je hetzelfde nogmaals. Dit keer niet door een stel jonge meiden, maar erger nog, door een stel ouwe manne……..

Hoe dan ook, de waarheid is keihard dit seizoen.  7 punten uit net zoveel wedstrijden beloven niet veel goeds voor 2019, behalve dan dat we er alles aan moeten doen om dit aantal te verdubbelen of zelfs nog hoger te maken.

Want de waarheid is keihard, de heren recreanten hebben gisteren de deksel weer eens keihard op de reeds beschadigde neus gekregen. Om 9 uur vol goede moed vertrokken naar Koningslust, alwaar Vokon op ons wachtte, en nog voor half twaalf alweer thuis. Vele illusies armer en nog steeds geen punt bij elkaar geslagen.

Met 25-10, 25-10, 25-11 en 25-17 heb je daar ook geen recht op lijkt me. Verder schrijven en uitweiden over spannende rally’s en sets is onzin, het was gewoon bagger wat de heren tentoon spreidden en daarom is elk woord hierover teveel gezegd.

Voor dit jaar zit het erop, vrijdagavond hebben we onder grote belangstelling en reeds beschreven de jaarafsluiting, kerstviering, afscheidsborrel voor Cyril en Ruud, clinic aan DS1 gehouden en dus is het nu tijd voor de nabeschouwing die ook reeds door het bestuur aan jullie allen is vermeld.

De heren recreanten sluiten zich bij de boodschap van het bestuur aan:

Wij wensen jullie voor 2019 alle goeds, sportieve hoogtepunten en bovenal heeeel veeel gezondheid en liefde toe!!