Het volleyballen in de zaal gaat nog steeds niet lukken. En voor leden ouder dan 26 jaar is het helaas nog steeds niet mogelijk om in teamverband op een leuke manier buiten te volleyballen.

Daarom is het voor onze D1, D2 en de Recreanten teams moeilijk om met elkaar te volleyballen.

Toch hebben we gekeken naar de mogelijkheden om buiten volleybalvelden te realiseren, die we de komende tijd kunnen blijven gebruiken.

We hebben diverse opties bekeken en in goed overleg met leden van VV Kessel, hebben we de velden kunnen opbouwen op het terrein van de voetbalvereniging.

Er staan 4 volleybalvelden op het grasveld voor de kantine. Alle velden zijn gelijk met een afmeting van 7×7 m. en een nethoogte net boven de 2 mtr.

Zie verder de mail voor de verdere indeling.

Bijzonderheden:
– In- en uitgang voetbalterrein via de Kromweg
– Poort is altijd open
– Vanwege het aanbod van train(st)ers staan de MC teams nu 1x per week ingedeeld.
– Materialen/schoonmaak spullen voor het volleyballen staan in kleedlokaal 5/6 van de voetbalvereniging. Na gebruik de materialen schoonmaken en terugzetten in kleedlokaal 5/6
– Sleutel om de deur van de ingang naar de kleedlokalen/wc’s te openen op de dinsdag en vrijdag worden uitgedeeld aan de begeleiding van de
teams
Deur hoeft na de trainingen niet afgesloten te worden. Voetballers zijn dan op de velden
– Op zaterdag is de deur op dat tijdstip open, dus geen sleutel nodig
– WC’s mogen worden gebruikt
– Mocht een training niet door kunnen gaan, dan hoef je dat NIET te melden bij TC/JC
– Tijdens de trainingen moet er altijd begeleiding vanuit VC Kessel bij zijn
– Laat het terrein netjes achter
– Het terrein na de training meteen verlaten
– Na afloop van de training weer de Corona maatregelen in acht nemen (o.a. 1,5 mtr. afstand houden van elkaar voor leden vanaf 13 jaar)

Namens VC Kessel wil ik VV Kessel bedanken voor de fijne samenwerking, waardoor we dit in korte tijd hebben kunnen realiseren.