Een heftig weekend was het voor VCKessel dames 1. Op zaterdag speelde de dames de competitiewedstrijd tegen PSV en afgelopen zondag vond de bekerwedstrijd tegen Fit & Fysio/VC Limac plaats. Na de nederlaag van zaterdag volgde er een goed gesprek waarna de Kesselse dames met volle moed de wedstrijd tegen Linne ingingen. De dames hadden immers niks te verliezen. De eerste set begonnen de dames sterk. Er werd met druk geserveerd en goed verdedigd. Helaas was Limac net iets te sterk, waardoor de set naar hun werd gewonnnen (17-25). Ook in de tweede set liet VC Kessel dames 1 goed spel zien. Goede service passes werden er aan de spelverdeelster geleverd en de ballen werden door de aanvallers kei hard op de grond geknald. Kessel was Limac in deze set te slim af (25-21). De derde set begon Kessel met een achterstand. Gelukkig wisten de dames zich terug in de wedstrijd te spelen, waardoor deze set nog erg spannend werd. Bij een setstand van 23-23 wist jammer genoeg Limac aan het langste eind te trekken (23-25). Een 1-2 achterstand voor Kessel maar alles kon nog gebeuren, het gaat immers om drie gewonnen sets. Echter liet Kessel de mentaliteit van de eerste drie sets in de vierde set niet meer zien. Voornamelijk de persoonlijke fouten heeft Kessel de das om gedaan (14-25). Door dit verlies (1-3) ligt Kessel uit het bekertoernooi. De dames gaan komende week hard trainen en zullen er tegen Bravo weer vol vertrouwen staan.