Klik hier op één van de vier linkjes om direct naar het betreffende team te scrollen:

Senioren    |    Recreanten    |    Jeugd    |    Overige leden

Dames

Dames 1

Dames 1 speelt in de Derde Divisie B en wordt getraind en gecoacht door Nico Maessen en gecoacht door Edwin Maessen. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Dames 2

Dames 2 speelt in de 2de klasse van de Nevobo competitie en wordt getraind en gecoacht door Frank Fusers. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Dames 3

Dames 3 komt uit in de 3de klasse en wordt getraind en gecoacht door John ter Voert. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Recreanten

Dames Recreanten 1

DR 1 speelt in de 2de klasse, traint en speelt thuiswedstrijden op donderdagen. Klik op de foto voor een grotere versie.

Dames Recreanten 2

DR 2 speelt in de 3de klasse en traint en speelt de thuiswedstrijden op de maandagen. Klik op de foto om de afbeelding te vergroten.

Heren Recreanten 1

HR 1 speelt in Poule C, traint en speelt de thuiswedstrijden op de vrijdagen. Klik op de foto voor een grotere versie.

Jeugd

Meisjes B1

Meisjes B speelt in de Hoofdklasse en wordt getraind door John ter Voert en gecoacht door John ter Voert en Angela Verstraeten. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Meisjes B2

Meisjes B2 wordt getraind door Lincy Janssen, Yvonne Hoeijmakers en Anouk Rutten. Zij worden gecoacht door Yvonne Hendriks en Yvonne Hoeijmakers. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Cool Moves Volley 4 Team 1

CMV 4 Team 1 wordt getraind door Loes Hillen, Claudia van Hensberg, Josien Houwen, Kelly Verschaeren en Zinzi Geurts. Zij worden gecoacht door Karlijn Bouten, Petra Gielen, Maike Hillen en Kelly Verschaeren. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Cool Moves Volley 4 Team 2

CMV 4 Team 2 wordt getraind door Claudia van Hensberg, Loes Hillen, Kelly Verschaeren en Zinzi Geurts. Zij worden gecoacht door Petra Gielen en Maike Hillen. Klik op de foto voor een vergroting en klik hier voor de tussenstand van de competitie.

Cool Moves Volley 1

CMV 1 wordt getraind door Bert Lenders en Zinzi Geurts. Zij worden gecoacht door  Karlijn Bouten, Petra Gielen, Maike Hillen en Kelly Verschaeren.

Overige leden

Buiten de competitiespelende leden, heeft VC Kessel ook nog leden die niet direct competitie spelen of aan een team verbonden zijn, maar wel zeer waardevol zijn voor de vereniging.

Ereleden:

Herm Beurskens
Wies Peeters – Venner
Harrie Peeters

Trainers:

Bert Lenders
Frank Fusers
Loes Hillen – Sieben
Edwin Maessen
Nico Maessen
John ter Voert

Verenigingsleden:

Cyril Bruynen
Marijke Leenders
Henk Lenders
Ruud Megens
Jelle van ’t Ooster
Ralf Peeters
Niek Verkoelen

Coaches/hulptrainers/vrijwilligers:

Richard van Beek
Koen van den Beuken
Sjors van den Beuken
Tom Bouwens
Karin Colbers
Monique van Ee – Driessen
Henk Geertsma
Rob Geertsma
Erik Geurts
Michel Geurts
Zinzi Geurts
Josien Houwen – Driessen
José Janssen
Pieter Mertens
Jaap van ’t Ooster
Erny Peeters – Hendriks
Vester Peeters
Rogier Relouw
Henriette van Schaffelaar
Trudy Selen
Dennus Selen
Jac van Soest
Kelly Verschaeren
Angela Verstraeten
Ellen Wijers – Boots
Marian Wolters – Linssen
Patrica Woutering