Contact

Heeft u vragen over VC Kessel, bijvoorbeeld over nettenverhuur, financiën, jeugdzaken of over de kantine?

Bij “waar wilt u contact over opnemen” kunt u het onderwerp kiezen waar uw mail betrekking op heeft. De mail wordt dan automatisch doorgestuurd naar de betreffende afdeling binnen onze vereniging.

Contactformulier

  Wilt u een factuur indienen?

  Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe je gegevens worden verwerkt.

  Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens
  VC Kessel verwerkt de persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen. Door gebruik te maken van dit contactformulier geeft u toestemming aan VC Kessel om uw gegevens te verwerken zoals aangegeven in onze privacyverklaring.

  Akkoordverklaring * Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.

  Veelgestelde vragen

  Je mag natuurlijk altijd een kijkje komen nemen bij een training van een van de teams. Ook is het mogelijk om gratis mee te trainen om te kijken of volleybal bij VC Kessel iets voor jou is. Aspirant leden mogen 4 keer gratis meetrainen. De train(st)er van de betreffende groep houdt een presentielijst bij en daarmee ook hoe vaak een aspirant lid heeft meegetraind. Daarna dient het aspirant lid de keuze te maken om zich aan te melden als lid van VC Kessel of hiervan af te zien. Meetrainen is daarna slechts mogelijk indien het aspirant lid zich als lid van VC Kessel heeft aangemeld. Heb je interesse in een proeftraining? Gebruik dan het contactformulier (selecteer “proeftraining”)

  De roosters voor de kantine, tellen en scheidsrechters zijn met zorgvuldigheid samengesteld, maar het kan zo zijn dat je onverhoopt toch niet kunt of dat er een fout in het schema zit. Indien je verhinderd bent als scheidsrechter of teller, ruil dan met een ander. Geef de wijziging door aan de Technische Commissie (bij voorkeur per e-mail), zodat ook anderen op de hoogte worden gebracht. Geef verhindering en vervanging tevens door aan het team dat je moest fluiten of tellen. Op deze manier zijn ook zij op de hoogte wie er komt. Doe dit a.u.b. zo vroeg mogelijk.

  Indien er een fout zit in een van de schema’s, neem dan contact op met de Technische Commissie.

  VC Kessel heeft een vertrouwenspersoon bij wie je terecht kunt voor als er iets zou gebeuren dat niet door de beugel kan.

  Samen zijn we ervoor verantwoordelijk dat van ieder lid van VC Kessel de sociale, geestelijke en lichamelijke integriteit wordt gewaarborgd. Mocht je onverhoopt toch met grensoverschrijdend gedrag te maken krijgen, dan kan dit gemeld worden bij de vertrouwenspersoon van de vereniging. De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. De vertrouwenspersoon kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook!

  De vertrouwenspersoon van VC Kessel is Ellen Wijers-Boots. Je kunt haar bereiken via het contactformulier.

  Voor meer informatie, bezoek dan de vertrouwenspersoon pagina.

  Het Hemelvaartstoernooi is een volleybaltoernooi dat jaarlijks door VC Kessel wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag. Het toernooi wordt elk jaar, weer of geen weer, buiten op de voetbalvelden van Sportpark de Roode Egge te Kessel gehouden. De wedstrijden worden gespeeld in verschillende klassen: beach 3 tegen 3 divisie/promotieklasse, 1e/2e klasse en recreatief; en recreatief 6 tegen 6 laag, hoog en kietenpoule.

  Al jaren weten de teams ons van heinde en ver te vinden en komen voor een gezellige en sportief uitdagend toernooi naar Kessel. Na afloop van het toernooi is er een feest met DJ in de tent.

  Leden, die alleen trainen en niet deelnemen aan wedstrijden, betalen 2/3e van het lidmaatschap van de betreffende groep. Vrijwilligers betalen in principe gewoon contributie. Niet spelende leden, die een taak op zich genomen hebben, vormen een uitzondering: zij zijn vrijgesteld van contributie.

  VC Kessel beschikt over een mooie eigen kledinglijn. Leden kunnen onder andere shirts, trainingspakken en sporttassen bestellen bij Sporthuis de Bruijn in Panningen. Kijk op de kledinglijn-pagina voor meer informatie.