Dames 1

Dames 1 speelt in de Derde Divisie B en wordt gecoacht door Nico Maessen en Edwin Maessen. Klik op de foto voor een grotere versie en klik op de knop voor meer informatie zoals trainingstijden en teamleden.

[/fusion_text]
Dames 1

Dames 2

Dames 2 speelt in de 2de klasse van de Nevobo competitie en wordt getraind door Frank Fusers. Klik op de foto om de afbeelding te vergroten en klik op de knop voor meer informatie over Dames 2.

[/fusion_text]
Dames 2

Dames 3

Dames 3 komt uit in de 3de klasse en wordt getraind en gecoacht door John ter Voert. Klik op de foto om hem te vergroten en klik op de knop voor meer informatie over trainingstijden en teamleden.

Dames 3

Dames Recreanten 1

DR 1 speelt in de 2de klasse, traint en speelt thuiswedstrijden op donderdagen. Klik op de foto voor een grotere versie en klik op de knop voor meer informatie.

Dames Recreanten 1

Dames Recreanten 2

DR 2 speelt in de 3de klasse en traint en speelt de thuiswedstrijden op de maandagen. Klik op de foto om de afbeelding te vergroten en klik op de knop voor meer informatie over DR 2.

Dames Recreanten 2

Dames Recreanten 3

DR3 komt uit in de 4de klasse, traint en speelt de thuiswedstrijden op de donderdagen. Klik op de foto om hem te vergroten en klik op de knop voor meer informatie.

Dames Recreanten 3
 

Dames Recreanten 4

DR 4 speelt in de 5de klasse, traint en speelt de thuiswedstrijden op de donderdagen. Klik op de foto voor een grotere versie en klik op de knop voor meer informatie.

Dames Recreanten 4

Dames Recreanten 5

DR 5 speelt in de 5de klasse, traint en speelt de thuiswedstrijden op de donderdagen. Klik op de foto voor een grotere versie en klik op de knop voor meer informatie.

Dames Recreanten 5

Heren Recreanten 1

HR 1 speelt in Poule B, traint en speelt de thuiswedstrijden op de vrijdagen. Klik op de foto voor een grotere versie en klik op de knop voor meer informatie.

Heren Recreanten 1

Meisjes C2

Meisjes B speelt in de Hoofdklasse en wordt getraind en gecoacht door John ter Voert en Anouk Peeters. Klik op de knop voor meer informatie.

Meisjes B

Meisjes C1

Meisjes C wordt getraind door Lincy Janssen, Yvonne Hoeijmakers en Anouk Rutten. Zij worden gecoacht door Yvonne Hendriks en Yvonne Hoeijmakers.

Meisjes C

Cool Moves Volley 5

Cool Moves Volley Niveau 5 wordt getraind door John ter Voert en Dames 1. Zij worden gecoacht door Angela Verstraeten, Claudia Mendes en Kim Hendrix. Klik op de knop voor meer informatie.

Cool Moves Volley 5

Cool Moves Volley 4

CMV 2/3 wordt getraind door Loes Hillen, Claudia van Hensberg, Josien Houwen, Kelly Verschaeren en Zinzi Geurts. Zij worden gecoacht door Karlijn Bouten, Petra Gielen, Maike Hillen en Kelly Verschaeren. Klik op de knop voor meer informatie.

Cool Moves Volley 2/3

Buiten de competitiespelende leden, heeft VC Kessel ook nog leden die niet direct competitie spelen of aan een team verbonden zijn, maar wel zeer waardevol zijn voor de vereniging.

Ereleden:

Herm Beurskens
Wies Peeters – Venner

Trainers:

Mike Aretz
Bert Lenders
Edwin Maessen
Nico Maessen
Jo van Schijndel
John ter Voert

Coaches/hulptrainers/vrijwilligers:

Richard van Beek
Koen van den Beuken
Sjors van den Beuken
Tom Bouwens
Linda Buskes – Leijssen
Karin Colbers
Marc van Duijl
Monique van Ee – Driessen
Henk Geertsma
Rob Geertsma
Maike Hillen – Geraets
Erik Geurts
Michel Geurts
José Janssen
Claudia Mendes
Jaap van ’t Ooster
Rane van de Pas
Erny Peeters – Hendriks
Vester Peeters
Jozé Relouw
Rogier Relouw
Henriette van Schaffelaar
Trudy Selen
Jac van Soest
Kelly Verschaeren
Angela Verstraeten
Ellen Wijers – Boots
Marian Wolters – Linssen
Patrica Woutering

Verenigingsleden:

Cyril Bruynen
Marijke Leenders
Henk Lenders
Ruud Megens
Jelle van ’t Ooster
Ralf Peeters
Niek Verkoelen