VC Kessel kledinglijn seizoen 2023/2024.

Sportkleding voor VC Kessel leden kan besteld worden bij Sporthuis de Bruijn in Panningen. Een overzicht van beschikbare modellen incl. prijzen en maten vind je hiernaast.

BESTELLING EN BETALING

De gehele collectie is rechtstreeks verkrijgbaar bij Sporthuis de Bruijn, Panningen in diverse modellen en maten. Je kunt in de winkel passen en bestellen. Sporthuis de Bruin zal de kleding  bedrukken met clublogo’s en eventueel wedstrijdnummers  (zie info hieronder) en contact met je opnemen als  de bestelde kleding afgehaald kan worden.  Individuele bestellingen dienen vooraf betaald te  worden in de winkel.

Voor het adres en informatie over openingstijden kijk op de website van Sporthuis De Bruijn.

BEDRUKKING WEDSTRIJDNUMMERS

In verband met diverse wedstrijdvoorschriften vanuit de Nevobo is bedrukking niet voor alle clubleden hetzelfde. Prijzen van het bedrukken van nummers zijn daarom apart vermeld op bovengenoemd overzicht.

SHIRTS: voor alle senioren en jeugdleden vanaf  Cool Moves Volley Niveau  4  worden 2 wedstrijdnummers (1x groot, 1x klein) afgedrukt. Vanaf Cool Moves Volley Niveau 4 krijgt elk jeugdlid een eigen, uniek shirtnummer. Als je dit nummer niet weet kun je dit opvragen bij de jeugdcommissie. Stuur SVP een mail via ons contactformulier.
Het shirtnummer dien je aan Sporthuis de Bruijn door te geven bij de bestelling.

SHORTS/TIGHTS: voor alle senioren- en jeugdleden vanaf C–niveau wordt er 1 shirtnummer (klein) afgedrukt op de short/tight. Ook hier dient dit nummer door het clublid zelf te worden doorgegeven bij  bestelling aan Sporthuis de Bruijn.

SPONSOREN

Bedrukken van eventuele sponsorlogo’s is niet in het prijsoverzicht op deze website opgenomen. Afspraken hierover kunnen door teams rechtstreeks met Sporthuis de Bruijn gemaakt worden

Stuur voor al je vragen en opmerkingen een email naar de contactpersoon voor de VC Kessel kledinglijn via onze contactformulier. (kies bij onderwerp: jeugd VC Kessel)