Dat was hem dan: de laatste wedstrijd van seizoen 2023-2024. Gestart en geëindigd tegen Stravoc dames 2, nu wel met een betere eindscore. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we al enorm plezier om de vindingrijkheid van sommigen onder het mom van de ‘alles behalve je sporttas-challenge’.

We startten met een goede serve en voorsprong van 3 punten, maar Stravoc kende dat trucje ook en serveerde zichzelf naar 3-6 voorsprong. Zo bleven we nog even heen en weer pingpongen in de stand, totdat wij net even een grotere voorsprong pakten van 5 punten en vanaf de 14-9 opeens doortrokken naar de 25-12, eerste set binnen.

et 2 gingen we zo mogelijk nog stroever van start en liep de passlinie ook iets minder soepel.  Stravoc profiteerde hiervan en nam de leiding en stond opeens 4 punten voor. De handrem werd aangetrokken en puntje voor puntje sprokkelden we erbij. Toen gingen we drop en dreuver en gaven we de set niet meer af bij 25-21.

Dan zou je denken, set 3 gaat weer in een stijgende lijn, maar ondanks een paar goede services en voorsprong bij 17-11 wisten we deze niet vast te houden en kwam Stravoc steeds een beetje dichterbij. Bij 19-18 nam Coach Nico maar eens een time-out, want er moest iets gebeuren, helaas was dit bij 22-22 weer nodig. De set werd uiteindelijk wel koelbloedig in ons voordeel op serve beslist met 25-22.

We wisten op dat moment al dat Limax geen punt had verspild en al kampioen was, maar voor de eer wilden we de 4e set toch ook nog even binnenhalen. Deze set toonden we meer veerkracht, durf en vooral plezier, wel ook iets makkelijker als alles loopt zoals het hoort, maar toch. Meerdere speelsters konden in de 4e set series maken met de service en zo hielden we Stravoc onder de 10 punten met 25-6.

We eindigen dus met een lekkere 4-0 winst! We kwamen aan het einde van het seizoen net een paar puntjes te kort om kampioen te worden, maar zijn ontzettend blij en trots met onze 2 plek en daarmee rechtstreekse promotie terug naar de 3e divisie!! Dit hebben we ook nog even gevierd in de kantine, bedankt aan Heren Recreanten voor de kleine attentie!

Ook dank aan alle trouwe supporters die wekelijks ons spel zijn komen aanschouwen en aanmoedigen, hopelijk zien we jullie volgend seizoen weer!! Tot in september!!