Vrijdag 15 december werd de 1e helft van de competitie afgesloten met de wedstrijd tegen Trivia dames 1.

De eerste set begonnen we goed en kregen we een voorsprong van 7 punten op het telbord maar door slordigheidjes in ons spel kwam Trivia dichterbij. Een goede service van de tegenstander bracht onze passlinie in de problemen en helaas moesten we de 1e set afgeven aan Trivia met 23-25.

Met veel enthousiasme werd aan de 2e set begonnen, door felheid en werklust kregen we nu opnieuw een voorsprong van wel 12 punten en bij 25-10 kon er een strik om set 2.

Set 3 was vergelijkbaar met set 2, ook nu konden we in het begin van de set al een fijne voorsprong opbouwen door een aantal goede services en bleef bij 25-14 ook deze set in Kessel.

Dat de 4e set vaak wat meer moeite kost bleek ook nu weer. In het begin van de set ging het gelijk op, maar halverwege nam Trivia een kleine voorsprong. Dit keer was het geluk echter aan onze kant en konden wij de set afmaken bij 25-23. Met 4 puntjes erbij staan we nu op een mooie (gedeelde) 2e plek. We gaan hard ons best doen om die plek te verdedigen en misschien wel te upgraden. Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en graag gezond en wel terug langs het veld in de 2e helft!! Zaterdag 13 januari zal de eerstvolgende uitwedstrijd zijn om 19.00u tegen dames 1 van Grashoek.